parkeergarage cronje haarlem In Haarlem Noord ligt parkeergarage Cronje. Deze parkeergarage is vrij rustig. Parkeergarage Cronjé is een populaire parkeerfaciliteit in Haarlem. Het bevindt zich in de buurt van de Cronjéstraat, een drukke winkelstraat met diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen. De parkeergarage is 24/7 geopend!

Capaciteit Garage

De parkeergarage heeft meerdere verdiepingen en meer dan 400 parkeerplekken. De doorrijhoogt is 2,10 meter. De parkeergarage is gunstig gelegen voor mensen die winkelen of andere activiteiten in de buurt willen ondernemen.

In de buurt van parkeergarage Cronjé

Parkeergarage Cronjé bevindt zich dicht bij diverse winkels, supermarkten, restaurants en andere bedrijven in de Cronjéstraat en omgeving. Dit maakt het een ideale parkeerplek voor bezoekers die willen winkelen of uit eten willen gaan in het gebied.

Parkeertarieven Parkeergarage Cronje

Wanneer parkeren
Parkeertarief
Maandag tm zondag 8 - 19 uur
€ 1,70 per uur
Avondtarief
€ 3,50 per keer
Maximale dagtarief
€ 15,-
U betaalt per minuut!
Het Nacht-avondtarief geldt op ma t/m zo van 19.00 - 8.00 uur
aanbieding goedkoop parkeren

Actie: Een hele dag parkeren va € 10,-
Goedkoop Parkeren in Haarlem Centrum

Parkeer slim bij parkeergarage Interparking Station Haarlem en bespaar tot wel 50% op je parkeerkosten als je vooraf online reserveert. Ideaal gelegen bij het station. Je loopt zo het centrum in.

Adres Parkeergarage Cronje Haarlem

Kleverlaan 12
2023 JG Haarlem

Kaart / Plattegrond Parkeergarage Cronje Haarlem


Aanrader van onze redactie:
Tip: Goedkoop Parkeren op 5 minuten lopen van het centrum van Haarlem

Je kunt nu in Haarlem zéér goedkoop parkeren bij de Koepel. Je steekt de brug over en je bent in het centrum van Haarlem. Je parkeert er al voor zo'n € 2,90 per uur. Dat scheelt nogal!
Bekijk deze goedkope parkeergarage.