parkeergarage stationsplein haarlem Parkeergarage Station ligt slechts op 10 minuten loopafstand van het centrum van Haarlem en direct tegenover station Haarlem. De parkeergarage beschikt over circa 450 parkeerplekken, waarvan twee met een elektrisch oplaadpunt. De parkeergarage heeft een maximale doorrijhoogte van 2 meter.
HELAAS IS DEZE PARKEERGARAGE VANWEGE RENOVATIE TIJDELIJK GESLOTEN
goedkoop parkeren haarlem
Als alternatief zou u kunnen parkeren bij ParkBee de Koepel. Deze parkeergarage ligt op slechts 5 minuten van het stationsplein en heeft zeer goedkope tarieven.

Parkeertarieven Parkeergarage Stationsplein

Wanneer parkeren
Parkeertarief
Uurtarief
€ 0,50 per 12 minuten (2,50 per uur)
Maximale dagtarief
€ 25,-
Day Trip Parking
va € 10,-

Over parkeergarage Interparking Station Stationsplein

Deze parkeergarage beschikt over oplaadpunten voor je elektrische auto, is 24/7 geopend en ligt direct tegenover station Haarlem. Vlakbij liggen onder andere Restaurant de Ripper en het Boutique Hotel Staats. Andere restaurants in de buurt van de parkeergarage Station zijn Het Wachtlokaal, Brasserie Paris en de Volkslust.
Binnen 10 minuten loopafstand bevind je je in de binnenstad van Haarlem waar nog vele andere restaurants zijn gevestigd en je kunt winkelen in de bekende winkelstraat de Grote Houtstraat of in de Gouden Straatjes.

Adres Parkeergarage Stationsplein Haarlem

Lange Herenstraat 11
2011 LK Haarlem

Kaart / Plattegrond Stationsplein Haarlem Station