parkeergarage stationsplein haarlem Parkeergarage Station ligt slechts op 10 minuten loopafstand van het centrum van Haarlem en direct tegenover station Haarlem. De parkeergarage beschikt over circa 450 parkeerplekken, waarvan twee met een elektrisch oplaadpunt. De parkeergarage heeft een maximale doorrijhoogte van 2 meter.

Parkeertarieven Parkeergarage Stationsplein

Wanneer parkeren
Parkeertarief
Uurtarief
€ 0,50 per 12 minuten (2,50 per uur)
Maximale dagtarief
€ 25,-
Day Trip Parking

Wist je dat je bij Interparking Station ook vooraf online je parkeerplek kan reserveren met korting tot 50%? Zo kan je al een hele dag parkeren vanaf slechts € 10,- met Day Trip Parking

Over parkeergarage Interparking Station Stationsplein

Deze parkeergarage beschikt over oplaadpunten voor je elektrische auto, is 24/7 geopend en ligt direct tegenover station Haarlem. Vlakbij liggen onder andere Restaurant de Ripper en het Boutique Hotel Staats. Andere restaurants in de buurt van de parkeergarage Station zijn Het Wachtlokaal, Brasserie Paris en de Volkslust.
Binnen 10 minuten loopafstand bevind je je in de binnenstad van Haarlem waar nog vele andere restaurants zijn gevestigd en je kunt winkelen in de bekende winkelstraat de Grote Houtstraat of in de Gouden Straatjes.

Adres Parkeergarage Stationsplein Haarlem

Lange Herenstraat 11
2011 LK Haarlem

Kaart / Plattegrond Stationsplein Haarlem Station


Aanrader van onze redactie:
Tip: Goedkoop Parkeren op 5 minuten lopen van het centrum van Haarlem

Je kunt nu in Haarlem zéér goedkoop parkeren bij de Koepel. Je steekt de brug over en je bent in het centrum van Haarlem. Je parkeert er al voor zo'n € 2,90 per uur. Dat scheelt nogal!
Bekijk deze goedkope parkeergarage.