parkeergarage appelaar haarlem Parkeergarage Appelaar ligt erg gustig vlakbij de grote markt! De parkeergarage is lekker modern. Het is niet voor niks een van de meest populaire parkeergarages van de stad. De parkeertijden zijn iets anders dan de andere parkeergarages in Haarlem. Het dagtarief loopt iets langer door waardoor de parkeergarage iets duurder is. Parkeergarage de Appelaar in Haarlem is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend en heeft 296 parkeerplekken. De doorrijhoogte is 2 meter.

Over parkeergarage de Appelaar

parkeergarage appelaar haarlem
Parkeergarage de Appelaar is een moderne parkeergarage gelegen vlakbij het Teylers museum. Je loopt vanaf de parkeergarage zo het centrum van Haarlem in. Niet voor niks dat de Appelaar zo'n populaire parkeergarage is.

Parkeertarieven Parkeergarage Appelaar

Wanneer parkeren
Parkeertarief
Maandag tm zondag 8 - 23 uur
€ 4,10 per uur
Avond/Nachttarief*
€ 4,- per keer
Maximale dagtarief
€ 34,30
U betaalt per minuut!
* Het Nacht-avondtarief geldt vanaf 23 uur tot 08 uur.
aanbieding goedkoop parkeren

Actie: Een hele dag parkeren va € 10,-
Goedkoop Parkeren in Haarlem Centrum

Parkeer slim bij parkeergarage Interparking Station Haarlem en bespaar tot wel 50% op je parkeerkosten als je vooraf online reserveert. Ideaal gelegen bij het station. Je loopt zo het centrum in.

Adres Parkeergarage Appelaar Haarlem

Damstraat 12
2011 HA Haarlem

Kaart / Plattegrond Parkeergarage Raaks Haarlem


Aanrader van onze redactie:
Tip: Goedkoop Parkeren op 5 minuten lopen van het centrum van Haarlem

Je kunt nu in Haarlem zéér goedkoop parkeren bij de Koepel. Je steekt de brug over en je bent in het centrum van Haarlem. Je parkeert er al voor zo'n € 2,90 per uur. Dat scheelt nogal!
Bekijk deze goedkope parkeergarage.